ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
38,1162
EURO
43,6124
ALTIN
4.101,49
BIST
9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

Vali’den Tayin Olan Kaymakamlara Veda Yemeği

Vali’den Tayin Olan Kaymakamlara Veda Yemeği
09.09.2014 17:07
A+
A-

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Tayini Çıkan Vali Yardımcılarına Ve Kaymakamlara Yemek Verdi

Akçaabat’ta bir restaurantta düzenlenen yemeğe Vali Öz ve eşi Rukiye Öz, Vali Yardımcıları Abdurrahman Koçoğlu, Şükrü Kara, tayini çıkan Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan, Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Maçka Kaymakamı Alper Balcı, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Düzköy Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Köprübaşı Kaymakamı Hamza Özer ile eşleri katıldı.

Trabzon’da kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli çalışmaların yapıldığını ifade eden Vali Öz, yaptığı konuşmasında “Kamu görevinin gereği zaman zaman adres değişikliği oluyor. Kamu görevinin güzelliği ülkemizin dört bir yanını tanımak ve kültürünü yaşamaktır. Bunun yanında asli görevimiz bu vatana ve memleketimizin insanına hizmet etmektir. Yaşanan bu görev değişiklikleri bizim hizmet anlayışımızı zenginleştiriyor. Böylece bir sonraki gittiğimiz yerde daha farklı ve güzel hizmet etme imkanı buluyoruz. Başka bir meslek yapmış olsaydınız belki daha fazla para kazanabilirdiniz ama hayatın anlamı bu kadar güzel olmayabilirdi. Bu kadar farklılıkları, ülkenin zenginliklerini, kültürünü tanıyamayabilirdik. Kamu görevindeki adres değişikliklerini bu yönüyle çok anlamlı buluyorum. Bir sürecin bitip yeni bir sürecin başladığı, yeni bir hizmet anlayışının geliştiği bu nöbet değişiminde sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Trabzon’dan ayrılacak olan kaymakamlar da, buradan güzel hatıralarla ayrılacaklarını ifade ederek, “Sizin öncülüğünüzde güzel bir ekip anlayışı ve aile ortamıyla hizmet etmeye çalıştık. Kamu hizmetlerinin yürütülmesi için bütün alanlarda gayretimiz oldu. Bundan sonraki görev yerlerimizde de aynı şevkle bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştular.

Programın sonunda Vali Öz, tayini çıkan vali yardımcısına ve kaymakamlara çeşitli hediyeler vererek onlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.