Çaykara Ataköy’den Ömer Hoca olarak tanınan Ömer Can vefat etti. 89 yaşında vefat eden Ömer Can özellikle psikolojik hastalıklarla ilgili uyguladığı modern tıp dışı tedavilerle tanınıyor. Ömer Hoca uzun yıllardır çok değişik yerlerden gelen kişilere hastalıklarının tedavisi konusunda yardımcı oluyor ya da kendisini aşan konularda doktorlara yönlendiriyordu.
Önceki gece evinde rahatsızlanan merhum Ömer Can 112 ambulansıyla Çaykara M. İlhan Durgun Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Ömer Hocanın iki yıl önce kısmi bir felç geçirdiği ancak son dönemlerde sağlıklı olarak hayatına devam ettiği biliniyordu.
Cenaze 23 Mayıs 2015 Cumartesi öğle namazı sonrası Ataköy Merkez Camiinde kılınarak aile mezarlığında toprağa veriliyor.
Site Yönetimi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır dileriz.
Oğlu Avukat Ömer Can 0 532 211 30 51
Muhammet Can 0 538 658 05 57
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kalan herkese bas saglıgı dilerim
Hocamıza Allah’tan Rahmet, Ailesi ve Yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağolsun.
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.
Mekanın Cennet Olsun, yerleriniz dolmayacak gibi görülüyor, insanımız için büyük bir kayıp, geride kalanlarına sabırlar diliyorum. Dernekpazarı Müftüsü