Milliyetçi hareket Partisi Çaykara İlçe Başkanı Recep Yıldız “MHP Çaykara İlçe teşkilatı için yerel basında çıkan ”Çaykara”da İkinci Şok” başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi
Recep Yıldız yaptığı açıklamada “İlçe teşkilat binamızın yeni teşkilat binasına taşınması için çalışma yaptığımızdan dolayı kongre sürecine denk geldiği için 26 Ocak Perşembe günü yapacağımız kongreyi İl Başkanlığının onayı ile 23 Şubat Perşembe gününe erteledik. Bu ertemle olayının MHP İlçe teşkilatının sorun yaşadığı gibi algılanarak haber yapılması yanlıştır, gerçek dışıdır. İlçe teşkilatı olarak gerek yönetim kurulumuz ve üyelerimizle ve gerekse il yönetimi ile gayet uyumlu ve planlı çalışmaktayız. İlk göreve talip olduğumuzdaki heyecanımız halen devam etmektedir.
23 Şubatta Adayım
23 Şubat Perşembe günü yapılacak olan Olağan Genel kurulda aday olduğunu açıklayan Recep Yıldız “Birlik ve beraberlik içinde parti teşkilatımızın başarısı için var gücümüzle çalışacağız.” Dedi.
Bilindiği gibi 2009 yılı Ağustos ayında Recep Yıldız Trabzon İl yönetimince Çaykara Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatını oluşturmakla görevlendirilmişti. Milliyetçi Hareket Partisi Çaykara İlçe Teşkilatını oluşturan Recep Yıldız halen parti başkanlığı görevini yürütüyor.