ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
36,6839
EURO
39,7920
ALTIN
3.519,88
BIST
10.773,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

Özlenen Tesisleri Kapandı

Özlenen Tesisleri Kapandı
13.01.2010 00:14
A+
A-

Özlenen Tesisleri Kapandı 1

Çaykara’da yaklaşık sekiz yıldır düğün salonu ve toplu yemeklerin verildiği yer olarak kullanılan Özlenen Dinlenme Tesisleri Kapandı. Sekiz yıl önce Çaykara Hurmalık Mahallesinde İmam-Hatip Lisesi’nin yanındaki çimenlik alana kurulduğunda Çaykara için farklı bir yatırımdı. İlk kez Çaykara’da toplu yemeklerin verilebildiği ve düğün salonu olarak kullanılabilecek özel teşebbüse ait bir yer açılmıştı. Bu tarihten sonra bir çok kişi hayatının dönüm noktası olan evliliklerini bu mekanda gerçekleştirdi. Muhammet Özer ve oğulları tarafından işletilen Özlenen Dinlenme Tesisleri Çaykara’yı yeni bir hizmet alanı ile tanıştırmıştı. Artık memur veda programları, düğünler ve toplu yemekler için taınmış bir mekan halini almıştı. Ancak arsa sahipleri ile üzerinde inşa edilen binaların mal sahibine kalması şartıyla sekiz yıl için anlaşan Özer Ailesi’nin 2010 Ocak itibariyle anlaşma süresi doldu. Tesisler arsa sahibi Selçuk Topaloğlu’na devredilmek durumunda kaldı. Özer Ailesi yeni bir anlaşma yapmak istedi ancak Topaloğlu Ailesi kendileri işletmek üzere tesisleri devraldı. Yaklaşık on gündür tesisler kapalı. Gelecekte ne olacağını zaman gösterecek. Ancak Çaykara’nın alıştığı ve marka değeri de olan bu mekana Çaykara’nın ihtiyacı olduğu bir gerçek. Bakalım sonuç ne olacak?

Özlenen Tesisleri Kapandı 2

Özlenen Tesisleri Kapandı 3

Haber: Çaykara Gazetesi

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.