İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Vedat Şahin’in oğlu, Uzungöl Eski Belediye Başkanı Mustafa Şahin’in torunu ve emekli Öğretmen Mustafa Şahin’in de torunu olan 19 Yaşındaki Mustafa Şahin, edinilen bilgilere göre ailesinin evde bulunmadığı bir Saatte evde yalnız kalan Mustafa Şahin’in kapıyı açmaması üzerine yedek ahahtar ile evi açan abisi Kardeşini ölü olarak buldu.
Merhum Mustafa Şahin’in cenazesi 18 Aralık 2022 Pazar günü (Bugün) İstanbul, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii’nde ikindi namazı müteakiben kılınacak cenaze namazı ardından ayni yerdeki aile kabristanlığına son yolculuğuna uğurlanacaktır.
İLETİŞİM:
Babası: Vedat Şahin 0 535 126 07 81
Dedesi: Mustafa Şahin 0 533 368 08 31
Amcası:İ hsan Şahin 0 537 886 55 90
Çaykara Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine sabır diliyoruz.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Dede Mustafa Bey’e ve ailenin tüm bireylerine başsağlığı ve sabır diliyorum.